اندازه گیری کرکره های برقی یا اتوماتیک با توجه به میزان بازشدن مفید انجام می شود. به این شکل که اندازه گیری دقیق زاویه و بازشوندگی کرکره اتوماتیک نسبت به قرار گرفتن آن در ناحیه موردنظر اقدام می شود. از جهتی متراژ کرکره برقی در گزینش موتور درست و همینطور برای مشخص کردن اندازه و تعداد تیغه های کرکره اتوماتیک بسیار حائز اهمیت می باشد. باید توجه کنید که یکی از ایرادات لمتداو نصب کرکره برقی تراز نبودن سطح می باشد در برخی اوقات تولید کرکره اتوماتیک پارکینگی حین ساخت پارکینگ، از تراز نبودن کف پارکینگ هم پیشگیری خواهد کرد. پس باید پروسه محاسبه ابعاد درب کرکرهای درست صورت گیرد. اگر اینطور نباشد نه تنها کرکره به خوبی بالا و پایین نخواهد رفت، بلکه موجب خارج شدن تیغهها از ریل خواهد شد و به سایر قسمت های کرکره آسیب وارد خواهد کرد. به همین علت چگونگی اندازهگیری کرکره برقی یکی از مراحل اصلی در ساخت، نصب و اجرای این مدل از کرکرهها به حساب می آید.
نحوه اندازه گیری کرکره برقی
مرحله 1: عرض دهنه درب را در عریض ترین قسمت درب اندازه گیری نمایید.
مرحله 2: ارتفاع دهانه را در بلند ترین نقطه اندازه گیری نمایید.
مرحله 3: عرض نواحی کنار دهانه ها را اندازه بزنید.
مرحله 4: نواحی بین بالای درب و سقف را اندازه گیری کنید.
هر کرکره اتوماتیک دارای چند بخش پر اهمیت در ساختار خود است. در راهنمایی نحوه اندازه گیری کرکره برقی هر کدام از این قسمت ها یک به یک توضیح داده شده است و چگونگی اندازه گیری آنها آموزش داده شده است. مهمترین قسمت های ساختاری یک کرکره برقی عبارتند از:
صفحه کرکره تشکیل شده از تکه های با طول ثابت و عرض قابل تنظیم.
ریل های کناری برای قرار گرفتن لبه های کرکره و حرکت آنها در درون این قسمت.
فریم بالایی که محل جمع شدن و قرار گرفتن کرکره می باشد.
موتور برقی کرکره .
برای نصب کردن یک کرکره اتوماتیک نخست چهار طرف محل نصب کرکره را بررسی کنید تا سطحی صاف و تراز داشته باشید. ارتفاع و عرض این قسمت را یادداشت کرده زیرا پایه کار شما در واقع پوشش دادن به این ناحیه خواهد شد.
برای اندازه گیره دهنه کرکره برقی باید اقدامات زیر را انجام دهید
ابتدا از کف زمین تا جایی که باید با کرکره پوشیده شود (زیر سقف یا زیر کتیبه) را اندازه میزنیم سپس 30 سانت به این عدد به عنوان دورپیچ کرکره اضافه می نماییم
سپس عرض ورودی را از دیوار یا ستونها اندازه میزنیم و به اندازه ی قرارگرفتن 1 عدد 40*40 در هر طرف به عنوان کلاف کم میکنیم یعنی عدد به دست آمده از دیوار سمت چپ تا دیوار سمت راست منهای 8 سانت که به این عدد تو در توی کلاف گفته میشود در نظر داشته باشید با توجه به اینکه روی هر پرفیل یک ریل به عرض 6 سانت یا 10 سانت نصب میشود ستونهای کلاف را طوری درنظر بگیرید که دهنه ی کار کوچک نشود
تیغه های کرکره باید 5 سانت از تودرتوی کلاف کوتاه تر باشند تا به ریل ها گیر نکنند پس عرض به دست آمده (تو در توی کلاف ) را منهای 5 سانت میکنیم و عدد نهایی که به آن عرض برش میگویند را به دست می آوریم
حال به یک مثال توجه فرمایید
دیوار تا دیوار – 2 عدد کلاف 40*40 – بادخور = عرض برش
300 سانت - 8 سانت - 5 سانت = 287 سانت
اندازه گیری ابعاد کرکره کار بسیار ساده ای می باشد به شرط آنکه به موارد ذکر شده در بالا دقت نمایید
در مواردی هم که میخواهید ریل هارا درون دیوار قرار دهید طوری که با سنگ روی ریل ها کامل پوشیده شود باید قبل از سنگ کاری زیرساخت کرکره مث نصب پروفیلها و ریلها انجام گردد.
لازم به ذکر است به هیچ عنوان پروفیلهای کلاف را حذف ننمایید مخصوصا در دهنه های بزرگ حذف پروفیلها با هدف کاهش هزینه ها مشکلات بزرگتری در آینده ایجاد می نماید.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید مکان نصب کرکره در اندازه گیری کرکره برقی، تاثیر میگذارد. به طور کلی، در یک مکان بدون سقف، برای محاسبه ارتفاع کل، محل قرارگیری صفحه پلیت را دو قسمت میکنند. سپس، از وسط یا مرکز این صفحه تا ارتفاع از کف زمین را با یک عدد ثابت جمع میزنند. تدر حالی که، برای یک مکان سقفدار، ارتفاع از کف زمین تا سقف به طور کامل لحاظ میگردد و سپس با یک مقدار ثابت جمع زده میشود. این مقدار ثابت برابر است با عدد “50” برحسب سانتیمتر. به عبارتی، در یک مکان سقفدار ارتفاع کل کرکره برابر است با: ارتفاع از کف زمین تا سقف + 50. به همین ترتیب، ارتفاع کل در یک مکان بدون سقف نیز محاسبه خواهد شد.
سخن پایانی
اندازه گیری درست ابعاد فضای درب مد نظر باید به خوبی صورت گیرد بدلیل اینکه کرکره با توجه به اندازه سفارش داده و تولید خواهد شد. در صورتی که انددازه گیری آن برای شما سخت بود ما در مجموعه زینوبان پاسخگوی نیازهای شما عزیزان هستیم. در صورت نیاز کارشناسان ما نسبت به بازدید و اندازهگیری کرکره برقی مورد نظر شما اقدام خواهند کرد.